Massages

Massages

Goed voor jezelf zorgen is een “must” in deze hectische tijd. Een moment om tot rust te komen, komt steeds meer in het gedrang. Heb je vaak last van spanningsklachten zoals nekpijn, stijve schouders, drukte in je hoofd? Gun dan je lichaam en brein een shiatsu behandeling op de stoel, anders loop je de kans overbelast te raken.

Stoelmassages

Tijdens een drukke werkdag kunnen stress en spanning gemakkelijk oplopen. Te weinig beweging of een verkeerde houding zorgen ervoor dat de spanning vast gaat zitten in o.a. nek, rug en schouders. Stoelshiatsu is één van de meest doeltreffende behandelingen. Deze Japanse massagetechniek wordt over de kleding heen gegeven. Zittend op een speciale, ergonomische stoel worden hoofd, nek, rug, schouders, armen en handen effectief behandeld. Stoelshiatsu ontspant, vermindert stress, verlicht klachten en werkt preventief tegen RSI-klachten. Andere effecten zijn: een verbeterde doorbloeding, soepelere spieren en gewrichten, verbeterde concentratie, meer energie en vitaliteit.

Wat mensen vinden de massages

Op de maandagavond ga ik naar Marian voor stoelshiatsu. Ik heb er veel baat bij. Ze vraagt vantevoren wat je klachten zijn en stemt daar de behandeling op af. Mijn nek voelt al stukken beter. Ook geeft ze vaak wat oefeningen mee voor mijn nek en schouders om alles soepel te houden. Ik ben zeer tevreden.

K.J. v/d V

Contact