Your browser does not support JavaScript!

1

De stoel die wordt gebruikt bij stoelshiatsu

Stoelshiatsu

Tijd om tot rust te komen komt steeds meer in het gedrang. De druk om alsmaar te presteren veroorzaakt stress en allerlei lichamelijke klachten. Stoelshiatsu is één van de meest doeltreffende manieren om de balans te herstellen. Deze Japanse massagetechniek wordt  over de kleding heen gegeven. Hoofd, nek, schouders, rug, armen en handen worden effectief behandeld. De cliënt zit op een speciale ergonomisch ontworpen stoel zodat het lichaam zich helemaal kan ontspannen. Stoelshiatsu is daarom ook heel geschikt voor behandeling bij bedrijven en evenementen.

Shiatsu beinvloedt op subtiele wijze de energiestromen in het lichaam. Zo worden blokkades opgeheven en spanningen opgelost. Shiatsu brengt het lichaam weer in balans. Stoelshiatsu ontspant, vermindert stress, verlicht klachten en werkt preventief tegen RSI. Andere effecten zijn: een betere doorbloeding, soepelere spieren en gewrichten, een verbeterde stofwisseling, toename van het concentratievermogen en meer energie.

Een voorbeeld afbeelding van een ontspanningsmassage.

Ontspanningsmassage

Goed voor jezelf zorgen is een "must" in deze hectische maatschappij. Een ontspanningsmassage is bedoeld om los te komen van de dagelijkse stress, zodat je weer ervaart hoe het aanvoelt om ontspannen te zijn.

Bij een ontspanningsmassage van een uur worden nek, schouders, rug, armen, benen, handen en voeten met speciale massageolie behandeld. De massageolie wordt vermengd met een essentiële olie naar keuze. Deze olie heeft therapeutische eigenschappen (aromatherapie). Tijdens een ontspanningsmassage wordt de ademhaling dieper. Afvalstoffen worden sneller afgevoerd en daardoor kunnen voedingsstoffen en zuurstof de cellen beter bereiken. Ook de circulatie van bloed en lymfe wordt gestimuleerd. Een ontspanningsmassage werkt stressverlagend en spanningen en pijn kunnen afnemen. Een weldaad voor lichaam en geest.

Tijdens een deelbehandeling ( 30 min. ) worden nek, schouders en rug gemasseerd.

Een voorbeeld afbeelding van een yogamassage.

Thaise Yogamassage

Voel je herboren na een Thaise Yogamassage!
Deze massage is een bijzondere vorm van lichaamswerk en combineert vloeiende bewegingen met ritmische drukpunt-massage en diepe yoga-strekkingen. De massage is geschikt voor iedereen – stram of super lenig – en geeft een gevoel van diepe ontspanning en harmonie. Ook maakt het de spieren soepel en de gewrichten sterker, activeert het de bloedsomloop en wordt balans gebracht in de energiebanen. De Thaise Yogamassage verbetert de gezondheid en werkt zowel ontspannend als vitaliserend.

Niet alleen je spieren worden aangepakt en opgerekt. Ook je geest wordt gestretcht. Hoe meer je loslaat, hoe effectiever de massage. Na afloop stroomt je energie weer. De massage brengt je in balans en in contact met je lijf en je gevoel. Gun jezelf rust, ruimte en aandacht. Ga de verbinding met jezelf aan en laat je masseren volgens een combinatie van traditionele technieken.